Pronájem & ostatní

Rozumíme místnímu trhu a ochráníme vás tak před řadou rizik. Ať už jste pronajímatel, nájemce či investor. 

Chcete pronajmout svou nemovitost?

Ať už se jedná o byt, pozemek, kancelář, dům nebo komerční prostory jako jsou kanceláře, výrobní haly nebo sklady, rádi se ujmeme všech nezbytných kroků k jejich úspěšnému pronájmu. Prvním krokem je schůzka u nemovitosti a její obhlídka. Pak je možné stanovit s ohledem na danou nemovitost i trh cenu pro rychlý pronájem nebo cenu pro pomalý pronájem. 

Uvědomujeme si zejména, jak zásadní je najít slušné nájemníky, kteří budou dodržovat nájemní smlouvu i zásady dobrých mravů. Na základě dohody s pronajímateli provádíme také selekci vhodných nájemníků, které pak pronajímatelům předkládáme. Vedle jednotlicých pronájmů spolupracujeme také s developery a majiteli více nemovitostí, kterých zajištujeme stálou obsazenost dané nemovitosti.

 

Správa nemovitostí ...

Hledáte někoho, kdo by se o vaši nemovitost staral s péčí a odborností, jako by byla jeho vlastní? Přicházíme s řešením, které přesně odpovídá vašim potřebám. Nabízíme služby správy nemovitostí, které jsou nejenom komplexní, ale také plně přizpůsobené individuálním požadavkům každého klienta. Od zajištění pravidelné údržby, přes správu financí až po efektivní komunikaci s nájemci my se o vše postaráme. Naše zkušenosti a detailní znalost trhu znamenají, že vaše nemovitost bude vždy v nejlepších rukou, což vám umožní klidně spát s vědomím, že je vaše investice dobře chráněna a prosperuje. Nechte starosti spojené s pronájmem a údržbou na nás a užívejte si míru a svobody. S námi máte jistotu, že vaše nemovitost je ve spolehlivých rukou, které pracují na tom, aby vaše investice neustále rostla. Staňte se součástí naší rodiny spokojených klientů a dopřejte si služby správy nemovitostí na nejvyšší úrovni.

 

Zajišťujeme kompletní správu nemovitostí od A až do Z.

 

Hledáte nemovitost k pronájmu?

Jako makléři, kromě našich oficiálně nabízených realit  zastupujeme k pronájmu nemovitosti, u kterých si klienti nepřejí jejich plošnou propagaci a raději preferují cílené nalezení nájemce. Stejně tak dostáváme do nájemců zadání najít určitou nemovitost za určitou cenu a mi se pak snažíme, pokud to trh dovoluje, vyjít i těmto přáním vstříct. Je pro nás vždy dobré vědět o jakou nemovitost v jaké lokalitě máte zájem.

Investice v Severních Čechách

Byty v Severních Čechách v současné době patří mezi nemovistosti s nadprůměrně rychlou návratností investice. Malým a středním investorům z celé ČR nabízíme tyto služby:

  • Vyhledání vchodných nemovitostí v Ústí nad Labem, Štětí, Mostu, Košťanech, Teplicích, Duchcově, Bílině, Oseku, Proboštově, Krupce a přilehlých oblastech a obcích.
  • Konzultace ke specifikům investic do družstevních bytů u konkrétních bytových družstev
  • Pomoc se zafinancováním
  • Vyhledání vhodných nájemníků pro pořízené byty
  • Zajišťování obsazenosti bytů

 

Hledáte nájem nebo chcete nemovitost pronajmout? Napište nám. Rádi vám pomůžeme.

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně