Řekli o nás

Naši práci děláme tak, abyste nám při hodnocení bez zaváhání dali 5 hvězdiček. Toto o nás někteří z vás napsali.

"Prodávali jsme nemovitost, byt v Teplicích, byt 1+1 přes jednu realitní kancelář a dohodli jsme se s nimi na exkluzivitě. Jaké bylo zklamání nebudeme popisovat, jen to, že tuto realitku nedoporučujeme. Po této zkušenosti jsme objevili na internetu paní Annu Černou a od počátku, kdy jsme se na ni obrátili, bylo ihned jasné, že jsme vsadili na správnou kartu. Paní Černá zpracovala profesionální prezentaci a již po 14 dnech měla nalezeného zájemce, který následovně nemovitost koupil. Vše proběhlo bez problémů a tímto můžeme všem jen vřele doporučit."
Rodina Bedřichova


"Příjemné jednání, profesionální přístup, mohu jen doporučit"
Petra Novotná


"S Annou již spolupracuji několik let. Perfektní servis, pozitivní přístup, entuziasmus a nadstandardní úroveň komunikace. Krásný příklad úspěšné obchodní spolupráce!"
Radovan Zďárský

 

"Milé, férové, rychlé jednání, doporučuji tuto realitku všem."
Hlinikovaokna

 

"Velmi milý přístup, ochota Vám pomoci."
Simona Veselá

 

Vše proběhlo v rychlosti, komunikace s paní Černou byla perfektní. Děkuji.

Eva E.

 

Paní makléřka byla naprosto úžasná, nad rámec svých pracovních povinností nám se vším pomohla, nabízela náš dům velice aktivně, vždy s ní byla perfektní a rychlá komunikace, velice profesionální přístup. Byli jsme nad míru spokojení.

Jiri J.

 

S paní makléřkou jsme byli velice spokojení, její přístup byl profesionální a celý prodej trval pouze 4 měsíce i v této nelehké době.

Michaela Anna R.

 

 

Byla jsem velice spokojená, můžu jedině doporučit, paní makléřka vše vysvětlila a prodej proběhl úspěšně.

Irena M.

 

Byl jsem s paní makléřkou Černou spokojen. Vše proběhlo k mé spokojenosti.

Pavel K.

 

Byla jsem s paní makléřkou opravdu spokojená. Oceňuji hlavně její spolehlivost - to na čem jsme se domlivli tak bylo. Co mne také sedělo bylo rychlé jednání bez zbytečných prostojů. Doporučuji.

Eva D.

 

Dobrý den, prodávali jsme nemovitost byt v Teplicích 1+1 přes reality Remax -kterým jsme složili exkluzivitu. Jaké bylo zklamání nebudeme popisovat ,jen to ,že tuto realitku nedoporučujeme. Po této zkušenosti jsme objevili na internetu reality ,paní Černá Anna a od počátku ,kde jsme se na ni obrátili, bylo hned jasné ,že jsme vsadili na správnou kartu,-tzn. paní Černá zpracovala profesionální prezentaci a již po 14 dnech měla nalezeného zájemce ,který následovně nemovitost koupil. Vše proběhlo bez problémů a tímto můžeme všem jen vřele doporučit!!! Mnohokrát děkujeme a přejeme hodně štěstí a zdraví !!! *****

Bedřich Slouka

 

 

 

 

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na