Zpět na přehled

Prodej rodinného domu

Evidenční číslo: 2023894
Typ: Řadový
Adresa: Radonice, Chomutov
Cena: Info v RK
Info v RK

Popis nemovitosti

Hledáte své nové království s možností podnikání, které by vám umožnilo žít a pracovat v jednom? Nebo snad hledáte prostor, kde můžete rozjet kadeřnický salon, abyste mohl/a být blíže svým zákazníkům než kdykoliv předtím? Případně jste snad tajným pivovarníkem toužícím po vlastní hospůdce? Pokud jste kývnuli na kteroukoliv z těchto otázek, mám pro vás řešení, které vaše srdce zaplesá!
Představuji vám řadový dům v Radonicích, který je jako švýcarský armádní nůž pro každého, kdo hledá kombinaci domova a prostoru pro podnikání. Tento rodinný dům disponuje bytem 4+1 o velikosti 150 m2 ve 2.NP, který je tak prostorný, že se v něm ztratí i váš pes. V 1.NP se nachází dvě provozovny - kadeřnictví a domácí hospůdka, což je ideální kombinace pro ty, kteří rádi zkrášlují den jak sobě, tak svým sousedům.
A pokud se vám zdá, že kombinace kadeřnictví a hospůdky není přesně to, co hledáte, nebojte se! Stávající dispozice je flexibilní jako vaše instruktorka jógy. Lze ji totiž snadno upravit na další dvě bytové jednotky (2+1 a garsoniéra), čímž se otevírá možnost pronájmu nebo prostě jen více místa pro vaše koníčky, tchýni či sbírku starožitných kočárků.
S celkovou užitnou plochou 300 m2 je tento dům v Radonicích u Kadaně opravdovým klenotem pro každého, kdo hledá prostor pro život a podnikání. Ačkoliv stav objektu je dobrý a vyžaduje jen menší úpravy, vše záleží na vás a vašem osobním vkusu. Možná přidáte tobogán z vaší ložnice přímo do hospůdky? Nebo si z kadeřnictví uděláte osobní fitness studio? Možností je nekonečno!
A aby toho nebylo málo, dům se pyšní dvěma tepelnými čerpadly pro topení a ohřev vody, takže se můžete rozloučit s vysokými účty za energie. K tomu všemu je dům vzdálen jen 13 km od vodní nádrže Nechranice, což je ideální pro všechny milovníky vodních sportů nebo jednoduše pro ty, kteří rádi relaxují u vody s dobrým knihou a pohárem vína. A co víc? Zahrada o rozloze 254 m2 s částečně zakopaným bazénem. Představte si letní večery strávené u bazénu s drinkem v ruce, zatímco vaši sousedé záviděně koukají přes plot.
Radonice, obec v okrese Chomutov v Ústeckém kraji, není jen tak ledajaké místo. S 1185 obyvateli (včetně místních částí) to možná není New York, ale je zde komunita, kde se každý zná a každý si tu může najít svůj koutek štěstí.
Tak co říkáte? Připraveni na nový život v Radonicích, kde se snoubí bydlení s podnikáním a kde každý den může být dobrodružstvím? Nechte se zlákat a staňte se majitelem tohoto unikátního domova. Vaše budoucnost začíná právě zde!

Základní údaje

Evidenční číslo2023894
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostE - Nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaRadonice, Chomutov
AdresaRadonice
GPS latitude50.299
GPS longitude13.284819

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítě400V, Voda, pitná, Kanalizace
VybaveníBazén, Zahrada, Nezařízeno nábytkem
Vybavenost okolíŠkola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Vlak
Možnosti topeníJiné
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná
Elektro400V

Plochy

Užitná300 m2
Podlahová300 m2
Zahrada254 m2
Bazén25 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet místností5
Počet pokojů4
Počet koupelen1
Počet nebyt. prostor2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Zdeněk Kubát